Hyvästi kuivat silmät!

Kaupallinen yhteistyö: Piiloset

Taas on se aika vuodesta, kun silmät punoittavat, tuntuvat kuin olisivat sahajauhoa täynnä ja näkökin on epäskarppi. Toki kostutus auttaisi, mutta sitten menee meikki?

piiloset ja lamppu

Innostuimme heti, kun meiltä kysyttiin, kiinnostaako testata BioDrop MD Spray -silmäsuihketta.  Se on kuivien silmien, silmäluomien ja silmänympärysihon kostutukseen kehitetty silmäsuihke. Tuotteen teho perustuu tyrniöljyn ja hyaluronaanin tutkittuihin kosteuttaviin ominaisuuksiin.

Meillä molemmilla on taipuvuutta kuivasilmäisyyteen. Sen taustalla on usein häiriö silmän pinnan kyynelkalvossa, josta vettä haihtuu liian nopeasti.

Sini: Testasin suihketta pitkinä kirjoituspäivinä, jolloin tuijottelin kahta näyttöruutua aamusta iltaan. Ilman silmien kosteutusta en siitä yleensä selviä. Lisäpotkua kuivuuteen antoi ulkona ollut paukkupakkanen, joka tuntui myös sisäilman kuivuutena.

Käytän kostutustippoja melko usein. Niiden päiväkäytön ongelmana on ollut, että ne saavat silmät vuotamaan ja meikki sotkeutuu.

Testipäivinä meikkasin silmät ja kasvot normaaliin tapaan. Levitin iholle ja silmäluomille kosteutuksen jälkeen meikinpohjustajaa. Sitten iholle meikkivoidetta ja silmänalusille peiteainetta. Luomille rajaukset, luomiväriä ja säänkestävää ripsiväriä.

Kun silmät tuntuivat kuivilta, suihkautin BioDrop MD Spraytä. Hetken kuluttua silmiin levisi mukava kosteus. Yllätyin, ettei silmät vuotaneet yhtään, eikä näkeminen sumentunut. Tuote levittyy luomelta silmän pinnalle vahvistamaan kyynelkalvon lipidikerrosta ja näin estää veden liiallista haihtumista.

piiloset suihkaus1

Kaisa: Testijakson alussa silmäsuihke pääsikin todelliseen testiin, sillä sairastuin jouluna influenssaan. Korkea kuume kuivatti entisestään silmiä. Voi sitä helpotuksen tunnetta, kun silmille suihkautti Piiloset BioDropia!

Testijakson aikaan sisältyi myös kaksi edestakaisista lentomatkaa ja yksi risteily. Koneen ja laivan ilmastoinnit kuivattavat silmiäni. Varsinkin iltalennoilla silmät ovat kuin tikkuja täynnä. Nyt tällaista ei tapahtunut, sillä käytin ennen lentoa Piilosetin suihketta. Lentomatkat sujuivat helposti, ilman kuivuuden tunnetta.

Kirjoituspäivinä virkistin silmiäni suihkeella pari, kolme kertaa työpäivän aikana. Ruudun tuijottelu ei väsyttänyt eikä kuivattanut silmiäni, koska olin ennaltaehkäissyt mahdolliset ongelmat.

Meikkaan joka päivä. Sen vuoksi olen erityisen innoissani siitä, että BioDrop ei hävittänyt tai levittänyt luomiväriä, rajauksia eikä ripsiväriä.

piiloset ja blogi

Kiinnostuitko? Lue loppuun, siellä piilee yllätys.

Pidimme siitä, ettei tuote sisällä säilöntäaineita eikä alkoholia. Tämä on saatu aikaan pullon erikoisannostelijan suihkutusmekanismilla ja liuosta ilman vaikutuksilta suojaavalla sisäpussilla. Ne takaavat, että tuote säilyy steriilinä ilman säilöntäaineita kolme kuukautta avaamisesta.

Suihkeen käyttö on helppoa. Laitat vain suihkepullon noin 25 senttimetrin päähän ja suihkautat suljetuille silmäluomille. Parasta on, että suihke toimii myös meikin päälle, eikä sotke sitä. Tätä emme alkuun oikein uskoneet, mutta totta se on.

Harjoittele kuitenkin suihkuttamista. Suihke tulee melko voimakkaasti pullosta.

Vinkki: Ei haittaa, vaikka suihketta valuu silmänympärysiholle. Taputtele neste ihoon, se kosteuttaa mukavasti ja häivyttää hieman kuivuuden aiheuttamia pintaryppyjä. Iho tuntuu yllättävän mukavalta kosteutuksen jälkeen.

BioDrop MD Spray, 17 ml pullo, josta saa noin 300 annosta, suositushinta 23-25 euroa. Tuotetta myydään lukuisissa optikkoliikkeissä kautta maan. Tuote on kehitetty ja valmistettu Piilosetin tehtaalla Liedossa eli sillä on myös työllistävä vaikutus.

Tämä tuote jää käyttöön testiajan jälkeenkin.

Meistä tämä tuote on niin hyvä, että arvomme 5 tuotepalkintoa. Kommentoi 26.1.2017 mennessä tämän postauksen yhteyteen tai lähetä sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, kärsitkö sinä kuivista silmistä.

Sini ja Kaisa

Kommentit
 1. 1

  Kirsi sanoo

  Ajan työkseni ja välillä silmät todellakin kuin sahanpuruja täynnä.
  Tätä täytyy kokeilla!

  • 2.1

   sini sanoo

   Hei

   Näin mekin ajattelimme, emme enää. Osallistupa arvontaan, josko voittaisit tuotteen testattavaksi. Ohjeet postauksen lopussa.

   Sini

 2. 3

  Marja sanoo

  Hei
  Kuulosti juurikin sellaiselta kuin kostutusksen olisi aina pitänytkin olla.
  Arpaonnea kokeillen
  Marja

 3. 6

  Tuula sanoo

  Ilmeisesti kärsin ja olen jo vuosia kärsinyt, koska silmäni vuotavat joskus koko päivän. Hyvin harvoin on päiviä, jolloin vuotoa ei ole. Myöskin tuuli ja pakkanen aiheuttavat saman vuotamisen. Välillä vuotaa vain toinen silmä, välillä molemmat. Silmämeikkini on vuotopäivinä poskilla, kun joudun pyyhkimään silmiäni.

  Olispa ihanaa, jos tämä tuote auttaisi. Haluan ehdottomasti kokeilla! Olen joskus kokeillut pariakin eri nimistä silmätippaa, mutta ei sanottavaa apua.

 4. 7

  Auli Meloni sanoo

  Olin joulukuussa silmälääkärillä ja hän totesi, että minulla on hyvin kuivat silmät. Määräsi Oftagel geeliä lähinnä yöksi. On paksua ja vaikeata käyttää. Kunhan tulen takaisin Suomeen, kokeilen tätä BioDroppia.

 5. 8

  Åsa A-T sanoo

  Jos tämä tuote toimii niin kokeilisin mielellään! Aina kuivat silmät ja markkinoilla olevat silmätipat tosiaankin sotkee vähän välillä. Toivotaan arpaonnea!

 6. 10

  Terhi Lamminpää sanoo

  Hei,

  Ehdottomasti osallistun arvontaan! Kuivat silmät ovat olleet ongelmani vuosia, enkä ole vielä löytänyt täydellistä tuotetta… 😊

  Terhi

 7. 11

  sanoo

  Voi – tuota kyllä tarvitsisin. Kärsin normaalistikin kuivista silmistä ja työpaikan ilmastointi vielä ei asiaa ainakaan paranna. Ja nyt kun kasvohalvauksen vaurioittama toinen silmäni vieläkin temppuilee etenkin näyttöpäätetyötä tehdessä, ovat kostutustipat olleet tehokäytössä. Mutta kuten jo totesittekin – ne laittavat silmät vuotamaan ja meikkiä saa korjailla koko ajan – ja välillä on pakko jättää kokonaan meikkaamatta.
  Arvonnassa mukana ehdottomasti!

 8. 12

  Tuija sanoo

  Ehdottomasti hankin – ellen voita 🙂 Kerran testasin ja hyvin toimi, silmämeikki pysyi kuosissa kosteutuksesta huolimatta.

 9. 13

  Tanja sanoo

  Minulla on usein näin talvisin todella punoittavat ja vuotavat silmät. Todelkakin haluaisin kokeilla tuotetta.

 10. 14

  Helena Nuutinen sanoo

  Hei 🙋 kävin juuri optikolla ja sain ohjeet käyttää silmätippoja joten nämä olisi juuri mitä tarviin.terv Helena

 11. 15

  Pia Heino sanoo

  Ja mikä parasta, tollasta suihkettahan voi käyttää liikkeellä ollessa esim. autossa. Autoillessa nimittäin kuivuu silmät myös tosi paljon, kun ajaa pitkiä matkoja. Kuten minä 😊

 12. 16

  Anna-Maija sanoo

  Vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta. Varmaan kaikki mahdolliset kosteutustipat olenkin jo käynyt läpi. Pakkanen, ilmastointi, tietokoneen ruutu. Siinä kolme kovaa, jotka kuivattavat silmiä takuuvarmasti.

 13. 19

  Saija Hvitfelt sanoo

  Kuivista silmistä kärsin aina talvisin. Ulkoilen paljon joten tuuliset päivät kuivattavat silmät. Olisi loistavaa kokeilla täölostä suihketta . Kuullosti lupaavalta.

 14. 20

  Jaakkonen Merja-Riitta sanoo

  Ilman muuta haluan kokeilla tuotetta! Silmien kuivuus vaivannut vuosia,apteekin tipoista olematon apu

 15. 24

  Anja Muurinen sanoo

  Ikuinen ongelma ja paheni viime vuoden putkirempan pölyjä siivotessa. Silmät vuotaa ettei tahdo laseista läpi nähdä…kaikki tipat testattu eikä mikään auta!

 16. 25

  Anja Muurinen sanoo

  Ikuinen ongelma kaikki tipat testattu, laseja pitää pestä monta kertaa päivässä kun silmät vuotaa jatkuvasti!

  • 27.1

   sanoo

   Hei Terhi, arvonta on suoritettu. Emme vielä ole julkaisseet voittajia, sillä emme ole saaneet kaikkien voittajien nimiä (osa vastannut ilman täydellistä nimeään kommenttikenttään).
   -Kaisa

 17. 28

  Jenni sanoo

  Kärsin kuivista silmistä ja iltaisin on laitettava tippoja. Olisi kiva kokeilla meikin päälle päivisin käytettävää suihketta, jotta saisin avun jo päivällä.

  • 28.1

   sini sanoo

   Hei Jenni

   Kiitos kommentista.
   Valitettavasti kilpailu on jo päättynyt.

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *