Ilmakiharrin on tehnyt paluun. Mutta millainen se nykyisin on?

Oletko tuskaillut pyöröharjan ja hiusten föönauksen kanssa? Nyt on luvassa helpotusta, sillä Remington on tuonut markkinoille kätevän pyörivän ilmakihartimen. 

Rem (2)

Se kuuluu Remington Keratin Protect -laiteperheeseen. Hiuksia hellävaraisesti kohteleva laite sisältää manteliöljyä ja keratiinia. Niitä vapautuu hiuksiin muotoilun aikana ja ne auttavat hiuksia pysymään kauniina ja hyvinvoivina. Lupaus on totta, hiuksistamme tuli muutamassa minuutissa kimmoisat, kuohkeat ja kiiltävät. Tämä Remington AS 8810 Keratin Protect Rotating Air Styler -pyörivä ilmakiharrin on kaukana menneiden vuosien laitteista.

Olemme kihartimesta niin innoissamme, että pyysimme laitteita arvottavaksi myös teille.

Ilmakihartimen suunnittelussa on keskitytty käytön helppouteen. Kiharrin kuivattaa hiukset nopeasti. Kahteen suuntaan pyörivä harjaspää kietoo suortuvan kerrallaan ympärilleen ja myös vapauttaa sen. Erillisellä tyvikohottajalla saa tyveen nostetta.

Laitteessa on kaksi erikokoista harjaspäätä, tyvikohottaja, 2 lämpötilaa, viileä puhallus, ihanan pitkä kolmen metrin kääntyvä johto. Laitteen hinta on  59,95 euroa

Arvontaan osallistut näin:

 • Kerro postauksen kommenttikenttään, mikä on pahin tukkapulmasi.
 • Laita yhteystietosi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, jotta mahdollisen voiton osuessa kohdallesi, saisit voiton pikaisesti.
 • Voit osallistua myös pelkästään sähköpostitse toimitus@naiselo.fi.

Kilpailuaika päättyy 22.12.2017 klo 24.00.

Kaisa ja Sini

Kommentit
 1. 1

  Eija Erkinantti sanoo

  Vaikea laittaa itse hiuksia. Tällä laitteella olisi kätevää kun voi samalla kuivata ja muotoilla hiukset. Perinteisesti harjalla ja kuivaajalla touhutessa tuntuu että on solmussa ittekki kun on vähän pitemmät hiukset.

 2. 4

  Jaana Koskinen-Lahti sanoo

  Edestä ohenevat hiukset. Syynä kilpirauhasen vajaatoiminta. Tyvikohottaja olisi kokeilemisen arvoinen.

 3. 5

  Inke Laajava sanoo

  Itsepäinen hius. Tarvitaan aina joku vekotin että saa ilmavan ja mukavan näköiset hiukset. Lisäksi hiukset on kuivat, joten hellävarainen lämpökäsittely olisi paras

 4. 6

  Paula Siren sanoo

  Tarvitsen joka aamu vanhanaikaisen papiljontin takaraivolleni koska takaraivo on aamuisin aivan lättänä. Josko tämä harja helpottaisi joka aamuista tuskailua

 5. 7

  Inke Laajava sanoo

  Itsepäinen hius. Tarvitaan aina joku vekotin että saa ilmavan ja mukavan näköiset hiukset. Lisäksi hiukset on kuivat, joten hellävarainen lämpökäsittely olisi paras

 6. 8

  Inke Laajava sanoo

  Itsepäinen hius. Tarvitaan aina joku vekotin että saa ilmavan ja mukavan näköiset hiukset. Lisäksi hiukset on kuivat, joten hellävarainen lämpökäsittely olisi paras

 7. 10

  Maila Simola sanoo

  Ohut hislaatu. Vaikka hiusta on paljon, sen pehmeä ja ohut laatu tuottaa ongelmia.

 8. 11

  sanoo

  Olen kyllä pari-kolme vuosikymmentä käyttänyt erilaisia ilmakihartimia. Hiukseni ovat sitä ohutta ja liukasta suomalaista laatua, jotka hetki kihartamisen jälkeen lassahtavat ilman tajutonta määrää lakkaa tai vastaavaa. Olisi kiva tietää miten tämä Remington toimisi.

 9. 12

  Tiina Ketola sanoo

  Olin viikko sitten olkapääleikkauksessa, oikea olkapää vieläpä :(. Joten hiusten laitto on nyt täysi mahdottomuus muutaman kuukauden ajan. Pelkällä vasemmalla kädellä ei föönaus onnistu. Mutta tällaisellahan se varmasti jotenkun luonistuisi, ei tarvitsisi pipo päässä kulkea kokoaikaa, ja varsin noloakin olla kyläilemässä pipo päässä. Joulukin vielä tulossa….

 10. 13

  Åsa Anderssen-Tynkkynen sanoo

  Tukkapulma on juuri se taidon puute saada kampaus tarpeeksi kuohkeahksi föönillä ja harjalla. Nuoruudessa tuli käytettyä ilmakiharrinta ja nyt olis hyvä syy kokeilla uudestaan jos toimii noin hyvin:)

 11. 16

  Johanna Oksanen sanoo

  Tämä kyllä vaikuttaa lupaavalta laitteelta.Kyllä se itselläni tuossa föönauhommassa isoin ongelma on se että pitäisi olla se kolmas käsi hoitamassa sitä föönin virkaa😂. Kampaajalla käydessä aina mietin kun lopputulos on kiiltävä ja kimmoisa tukka ja itse samaa yrittäessä ei vain kykene tai aika ei riitä pitämään molempia käsiä niin pitkän aikaa ylhäällä että useamman kerran saisi harjan vedettyä siitä läpi. Tahtoo tällaisen!

 12. 18

  Annikki Seppälä sanoo

  Tukka on ohut ja suoristuu helposti. Kilpirauhasen liika ja vajaa toiminnasta johtuen hiuksia lähtee paljon ja on huonokuntoiset.

 13. 21

  AP sanoo

  Tuo tyvikohottaja kuulostaa hyvältä. Ongelmana hiustenlaitossa on littana kohta takaraivolla,

 14. 25

  Kaisa Vuolanne sanoo

  Pahin tukkapulmani oli, kun aivoverenvuodon vuoksi leikkauksessa myös hiukset menivät ja olin jonkun aikaa kaljuna vuosi sitten. Nyt jo omat hiukset onneksi kasvavat, ja ilmakiharrin olisi kätevä ja ihana apu 🙂

 15. 27

  Siru sanoo

  Ohut, liukas, hento hiuslaatu. Hiukset lässähtävät helposti. Tarvitsevat paljon tukiaineita föönauksen lisäksi.

 16. 28

  Irmeli Salo sanoo

  Lässähtävä kampaus, tai siis ainakin kampauksen yritys. Kotoa lähtiessä jees, mutta jo matkalla bussipysäkille ottanut oman lattean olomuotonsa.

 17. 29

  Jasmin sanoo

  Pahin tukkapulma on oma kömpelyys, en vain osaa laittaa hiuksia! Viime vappuna vanha ilmakiharrin jäi kiinni hiuksiin ja se piti rikkoa pihdeillä, että saatiin pois. Kaapissa olisi siis tämän mentävä aukko, ehkä tällä minäkin oppisin 😀

 18. 30

  Marjut Ikonen sanoo

  Hiuksissa ei vikaa:), mutta ne ovat kauniit vain kampaajalta lähtiessä. Itselaitettuna en onnistu, ehkäpä syy onkin ikivanhassa föönissä. Kiitos hyvästä vinkistä! (ps.pidän peukkua, jos vaikka arvonnassa tärppäisi:))

 19. 31

  Tarja sanoo

  Pahin pulmani on hiusmateriaali ja itse laittaja eli minä itse. Hiukset ovat ohutta, piikkisuoraa, liukasta suomalaista laatua. Laittaja on voimakkaasti likinäköinen eli olen nenä kiinni peilissä, fööniharja toisessa – ja fööni toisessa kädessä. Tulos on kauniisti sanottuna vaihteleva eli todellisuudessa sattumanvarainen.

 20. 35

  Pia Sillanpää sanoo

  Ohut hiirenhäntä, joka rasvoittuu nopeesti.
  Tällä kihartimella vois saada vähä volumee hiuksiin.

  pia1972 at luukku.com

 21. 38

  Jutta Parkkonen sanoo

  Paljon hiuksia ja pitkät mutta suomalaiseen tyyliin lättänä päältä ja liukas laatu. Kädet ei riitä föönin ja harjan kanssa ja vielä lisäksi kiharrin/suoristusrauta. Vanha ja vanhanmallinen ilmakiharrin tuli tiensä päähän ja tämä uusi vaikuttaa suorastaan pelastuksesta 😊 !

 22. 39

  Inkeri sanoo

  Kuivatan ja föönaan ja kiharran, silti vähän ajan kulututua hiusket roikkuvat sen näköisinä kuin mitään ei olisi tehty. Ohuet suomalaiset hiukset kaipaavat ”nostetta”. Lisäksi sähköisyyttä ilmene varsinkin talvella.
  Pyörteitä muutama kappale.

 23. 40

  Taru Lindström sanoo

  Hiuksia on paljon mutta ohuet , menee helposti takkuun, kampaus ei pysy liukkaat hiukset ja talvella sähköset.

 24. 44

  Sari sanoo

  Kihara tukka, joka ei ole ihan täysin kihara, mutta on kaukana suorastakin. Tukkaa on pakko laittaa ja käytän usein ilmakiharrinta, mutta valitettavasti en ole löytänyt hyvää sen jälkeen, kun entinen rikkoontui. Jospa Remingtonin ilmakiharrin olisi sellainen, kuin muutkin Remingtonin laadukkaat hiusmuotoilijat. Tervetullut tulokas hiusmuotoilun markkinoille, meille joilla pelkkä suoristusrauta ei riitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *