Laita tieto kiertoon – kerro meille lempivoiteesi!

Tähän saakka olemme kertoneet teille uutuuksista ja hyväksi havaitsemistamme jo myynnissä olevista tuotteista. Tehtäiskö nyt toisin päin? Kertokaa te meille voidesuosikkinne ja perustelkaa miksi juuri se on hyvä. 

Kokoamme suosikeista Lukijoiden suosituimmat -jutun, josta uskomme olevan iloa meille kaikille. Suosikki voi olla uutuus tai jo vuosikymmeniä myynnissä ollut. Pääasia, että olet siihen tyytyväinen.

V1

Voide voi olla apteekkituote, kauneushoitolasta, marketista, tavaratalosta. Luonnonkosmetiikkaa tai normikosmetiikkaa. Myöskään hinnalla ei ole väliä.

Listaa kolme suosikkivoidettasi blogin kommenttiosioon. Kuvaile myös miksi tuote on hyvä, pehmentääkö se kuivan ihon, ryhdistääkö velton vai tuntuuko se vain muuten hyvältä iholla. Voide voi olla joko kasvoille, silmänympärysiholle, käsille, jaloille tai vartalolle.

jää (2)

Oletko löytänyt voiteen, joka kosteuttaa ihosi vaikka se olisi kuiva ja halkeileva kuin jäätymässä oleva merenpinta.

Huomaathan, että voit kommentoida nimimerkillä. Nimesi ja yhteystietosi näkyvät vain Kaisalle ja minulle. Niitä ei julkisteta eikä käytetä mainontaan tai markkinointiin.

Vastaathan 30.1. 2018 mennessä.

Sini ja Kaisa

Kommentit
 1. 1

  Nainen Tukholmasta sanoo

  Environ serum&voide
  Exuviance Neck Cream
  Rituals Happy Byddha Body Oil

 2. 2

  Amaleus sanoo

  Elisabeth Ardenin Visible Difference on ollut jo vuosia suosikkini. Todella hyvä tuote Suomen olosuhteisiin. Iho ei kuivu vaan pysyy kosteutettuna ja kauniina, talvellakin

 3. 3

  Stella Nissen-Olli sanoo

  Dermosil Sensetive Bodylotion ja Dermosilin Sensitive Face cream. Riittää minun atooppiselle ja hajusteallergiselle iholleni. Ei jää rasvainen olo, Ph oikea, imeytyy nopeasti ja hajusteeton.

 4. 4

  Tuula Brusila sanoo

  Lancomen Nutrix Nutrition Reparatrice Creme Rich. Vuosia ollut yövoiteeni.

 5. 5

  sanoo

  Kasvoille: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +, hiukan kuivemman ihon versio. Tuote, johon aina palaan, koska se tekee minkä lupaa: kosteuttaa eikä jätä ihoa tahmeaksi. Olen ollut Dramatically Differentin fani siitä asti kun äitini esitteli sen minulle ollessani lukioikäinen. Toimii kaikkien seerumeiden, muiden voiteiden ja meikkivoiteiden kanssa. Periaatteessa tuoksuton, mutta ei tylsä. Toivon käyttäväni tätä vielä satavuotiaanakin, jos hyvin käy!

  Jaloille: Aco Foot Cream Rich. Hyvä voide todella kuivien jalkojen hoitoon, ja onneksi tässä versiossa on tuoksu (jalkavoiteessa mielestäni pitää olla tuoksua). (Clarinsilla on myös tehokas kuivan ihon jalkavoide, mutta koska jalkavoidetta kuluu aika paljon (laitan joka päivä), valitsen parhaaksi mieluummin tämän huokeamman apteekkituotteen. Clarinsia voi laittaa sitten, kun käpälät kaipaavat luksusta.)

  Vartalolle: Avene Cold Cream Body Lotion. Löysin tämän yli 20 vuotta sitten, kun tytär oli leikki-ikäinen ja kärsi talvisin kuivasta ihosta. Se oikeasti parantaa ihon kuntoa pitkävaikutteisesti. Pidän tuoksuvista vartalovoiteista, mutta tämä hoitaa asiansa niin hyvin, että annan tuoksuttomuuden anteeksi. Se ei ole ihan halpa. Toisaalta tällaistra tehovoidetta ei tarvitse käyttää koko ajan, kuuri silloin tällöin riittää. Olen antanut tätä myös lahjaksi kuivasta ihosta kärsivälle äidilleni.

 6. 6

  NMarie sanoo

  Apteekin Humektan. Super hyvä perusvoide joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa hyvin. Olen käyttänyt kasvoille jo monta vuotta.

  Myöskin apteekista Aco sarjan Revitalising Night Cream. Kun iho kaipaa enemmän kosteutta talvella, on tämä täydellinen tuote yövoiteeksi.

  Palmersin cocoa butter. Rahtaan tätä aina jenkeistä, ja löysin Dubaistakin. Mieletön kroppavoide, sopii myös kuiville kantapäille.

 7. 9

  Pauliina sanoo

  BTB13 seerumi, voide ja kasvovesi Anti Age -linjalta. En käytä enää mitään muuta. Ovat hintavia, kyllä, mutta mikään muu kokeilemani ei pärjää näille.

 8. 10

  Salli sanoo

  Vartalolle ihan hajusteetonta erisan voidetta tykkään siitä. Ja kasvoille lumenen rauhoittavaa päivävoidetta ja silmänympärysvoiteena tykkään lumenen kosteuttavaa silmägeeliä. Sopii minulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *