Näin grillaus onnistuu

Ruuanlaitto on sosiaalinen tapahtuma, jossa myös elämykset ovat läsnä. Grillaaminen on helppoa ja nopeaakin, kunhan opettelet niksit.

Chef Mika Jokela antoi Tammer-Tukun keväisessä tapahtumassa grillausvinkkejä, joilla vasta-alkajakin onnistuu.
”Uskalla kokeilla uusia makuja ja makuyhdistelmiä. Opettele ensin yksi hyvä marinadi, joka on sinun oma juttusi. Muokkaa sitä grillattavan mukaan. Lisää lohelle vaikka wasabia, kanalle soijaa jne.

Hanki hyvät raaka-aineet. Anna lihan lämmetä ja maustua ennen grillaamista.
Varmista, että grilli on puhdas ja riittävän kuuma.
Säästyt grillin pesulta, kun käytät parilaa, jonka voi grillauksen jälkeen pestä astiapesukoneessa.
Laita grillatut ruuat tarjolle kannellisissa astioissa. Ne pysyvät paremmin lämpiminä ja suojassa hyönteisiltä.”

Sini

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *