Näin valmistat hyvää kahvia

Marimekko esitteli eilen ensi syksyn sisustusmallistonsa toimittajille ja bloggareille. Kauniita kuoseja ja astioita on luvassa.

Tapasin tilaisuudessa myös vanhan työtutun eli Pasi Kokon.  Aikoinaan teimme samaan aikaan mallin töitä. Pasista tuli sitten erittäin suosittu valokuvaaja, minusta toimittaja. Kahvibuumin nousun myötä Pasi perusti Café Kokko -kahvilan, josta tuli heti helsinkiläisten kahvihifistelijöiden suosikkipaikka. Hyvän kahvin lisäksi kahvila tunnetaan ihanista, gluteenittomista suolaisista ja makeista raakaleivonnaisista.

Pasi hoiti myös Marimekon tilaisuuden uskomattoman herkullisen tarjoilun. Oli ihan pakko tentata hyvän kahvin valmistusvinkit.

Katso videolta, kuinka yksinkertaista se on.  Ja parasta, et tarvitse hienoja laitteita!

Sini

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *