Olihan viikko!

Joka vuosi unohdamme, että lokakuu lienee vuoden kiireisin kuukausi. Tänäkin vuonna kalenteri on täyttynyt uutuustuotteiden lanseerauksista, myymälöiden avajaisista, syntymäpäiväjuhlista. Olemme mennä viipottaneet tilaisuudesta toiseen. 

Ja apua, kuukausi on vasta puolessa välissä!

rbc4

Täyttä suklaata vaikka ei uskoisi. Bakery Cafen koriste.

Keskiviikkona puksuttelimme junalla Tampereelle Tampereen Bakery Cafeen avajaisiin. Täällä  kannattaa piipahtaa, kahvilan leivokset ovat maan parhaita.Kuvan teos on kokonaan suklaata!

eva_dahlgren

Eva Dahlgren teki vaikutuksen.

Torstaina olimme Eva Dahlgrenin konsertissa. Onneksi. Emme ole pitkään aikaan olleet niin vaikuttavassa tilaisuudessa. Eva lauloi ja bändi soitti kaksi tuntia putkeen ja sellaisella läsnäololla, että toivoimme, ettei konsertti koskaan loppuisi.

blog

Perjantaina juhlimme  The Blog Awards Finland 2016 -gaalassa A-Lehtien hulppeassa aulassa. Taas oli tupa täynnä porukkaa ja iloista puheensorinaa. Tilaisuudessa jaettiin vuoden blogipalkintoja. Oli kiinnostavaa huomata, että moni palkittu bloggaaja on pitänyt blogiaan jo 10 vuotta. Meidän blogimme on nyt kaksivuotiaana vasta polkunsa alkuvaiheessa.

ba-palkintojenjako

Tuija Pehkonen juonsi tilaisuuden.

Kaisa juhli lauantaina Blue Lagoon -kauneushoitolan 10-vuotissynttäreitä Kaivohuoneella 900 muun juhlijan kanssa. Blue Lagoon on Kaisan tyttären kauneushoitola. Sinin (tyttärenkin nimi on Sini) palveluksessa on 18 osaajaa.

Blue Lagoon -juhlijoita viihdyttivät Reino Nordin ja Pete Parkkonen. Oli veikeä seurata monisataisen juhlajoukon villiintymistä varsinkin Peten show aikana. Kansa lauloi mukana, tanssivat ja suorastaan villiintyivät. Kyllä siinä tanssijalka vähän vipatti äidilläkin.

Oli kiva nähdä ja jututtaa sekä asiakkaita kuin sellaisia henkilöitä, jotka ovat olleet mukana Sinin yrityksen alkutaipaleella, työntekijänä, remppamiehenä (sukulaiset, ex-naapurit) jne.. Monta tunteellista keskustelua. Ilta täynnä iloa – ja myös äidin ylpeyttä.

Juhlan kunniaksi Sini oli halunnut lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen, kuten monena vuonna ennenkin. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Hope ry, joka auttaa mm. vähävaraisia lapsia ja kriisinkokeneita perheitä. Illan aikana juhlijat saivat lahjoittaa rahaa Hopen keräyslippaisiin yrityksen lahjoituksen lisäksi.

bl-sini-skal

Sini Virtanen, Blue Lagoon -hoitolan omistaja.

bl-reino-nordin

Reino Nordin lämmitti yleisön.

bl-pete2

Pete Parkkosen pitkä show villitsi porukan.

 

Ensi viikollekin on luvassa avajaisia, lanseerauksia, yksi gaala ja perjantaina avautuvat I Love Me -kauneusmessut. Kiertelemme siellä ainakin perjantain kuuntelemassa luentoja ja tutustumassa kauneuden ja hyvinvoinnin uutuuksiin. Jos sinäkin siellä piipahdat, niin nykäise meitä hihasta ja tule juttusille.

Kaisa ja Sini

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *