Pehmeitä neuleita

Neuleet ovat nyt ihanan pehmeitä ja kutsuvia. Jättisuurina niihin on kiva kietoutua.

Laatikkomainen linja tuo neuleisiin kotikutoisuutta, aivan kuin olisimme itse neuloneet ne. Tällainen vaate on parhaimmillaan, kun yhdistät siihen niukan alaosa, ettei kokonaisuudesta tule liian massiivinen.

Ohuet, jopa läpikuultavat neuleet ovat muodikkaimmillaan suuria, eivät siis mitään kinttanoita. Keveytensä ansiosta ne toimivat hyvin kerrospukeutumisessa. Jos ohuehkossa neuleessa on kuitenkin linjakkuutta, ne sopivat lähes kaikille vartalotyypeille.

Paksut neuleet pitävät lämpimänä hyytävillä säillä. Superpaksut näyttävät kyllä kivoilta, mutta ovat usein epäkäytännöllisiä: lämpimissä taloissa niissä on liian kuuma sisällä, ilman takkia niissä ei tarkene tuulessa ja takin alle ne eivät välttämättä mahdu. Jos kroppaasi on kerääntynyt ylimääräisiä kiloja, unohda ylipaksut neuleet. Nehän vain lisäävät ympärysmittaasi ja saavat sinut näyttämään todellista tuhdimmalta.

Pooloneuleet ovat tehneet tuloaan jo muutaman sesongin. Nyt niitä on jopa liikkeissä. Poolo on parhaimmillaan pienirintaisella, jolla ei ole kaksoisleukaa, ja kaula on pitkähkö. Povekkaalla poolo näyttää huvittavalta: aivan kuin täyteenpuhalletut ilmapallot korvaisivat rinnat.

Pitkä, kevyt neule sopii parhaiten pitkähköille naisille, lyhyellä mittasuhteet eivät olisi imartelevat.

Kaisa 

Kuvat vasemmalta

Ivan Grundahl

A.Friend

Maikel

Bitte Kai Rand

Veronica B. Vallenes

 

 

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Tuo kolmas vasemmalta, kanervanpunainen, on kovasti minun mieleeni ;-D. Läpikuultavista vaatteista en pidä yhtään, en pidä siitä että alusvaatteet näkyvät läpi….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *