Tule inspiroitumaan

Lauantai 28.11. on tärkeä päivä. Silloin pidetään Naiselon ensimmäinen inspiraatiopäivä.

Tule viettämään blogimme 1-vuotismerkkipaalun kunniaksi järjestettävää päivää ja inspiroitumaan Raili Hulkkosen ja Pirjo Honkasen yms. alan gurujen kanssa. Tiedossa on meikki- ja hiusvinkkejä, silmälasiasiaa, ihonhoitoa – ja mikä parasta: Raili meikkaa yhden onnellisen, jonka arvomme osallistujista. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa Jane Iredalen meikkejä, Railin siveltimiä ja Label.m-hiustuotteita – tai vaikka tilata uudet silmälasikehykset.

Tilaisuus alkaa klo 13 ja päättyy klo 16. Inspiraatiopäivä on osallistujille ilmainen – Naiselo tarjoaa sen uskollisille lukijoille.

20 ensimmäiseksi sitovasti ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ilmoittaudu sähköpostilla toimitus@naiselo.fi. Mukaanpäässeille lähetetään vahvistussähköposti.

Tervetuloa!

Kaisa ja Sini

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Voi kun ihana päivä! Parhaimmat onnittelut 1-vuotiaalle! Harmi kun täältä Keski-Suomesta en niin vain pääse. Toivottavasti pääsee sitten blogin kautta fiilistelemään 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Hei 60luvunnahkahousut, kiitos kommentistasi. Aivan varmasti pääset blogin välityksellä fiilistelemään inspiraatiopäivämme tunnelmia. Kuvaamme tunnelmapaloja,jutumme guruja ja lukijoita.
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *