Vastaa ja voita Back to the Roots -hiustenhoitotuotepaketti!

Kutiseeko hiuspohja, ovatko hiukset kuivat korput? Jos tunnistat talven kuivuuden hiuksissasi, osallistu kilpailuun ja voita tuotteita, joilla kunnostat päänahan ja hiukset kauniin kiiltäviksi.

RootsArvomme kuusi KC Professional Back to the Roots -hiustenhoitosettiä, jossa on kuoriva ja kosteuttava sampoo, rauhoittava sampoo, kosteuttava hoitoaine, virkistävä hiusvesi ja hiuspohjaan jätettävä kosteuttava hoitovoide. Yhden setin arvo on 69,40 euroa.

Back to the Roots on uusi Suomessa kehitetty ja valmistettu virkistävä ja hemmotteleva unisex-sarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteita myydään kampaamoissa.  Tuotteiden kaveriksi on kehitetty myös kampaamoissa tehtävä rentouttava päähieronta.

Näin osallistut:

Vastaa 25.3. 2017 mennessä kysymykseen:

Oletko kokeillut kampaamoissa tehtäviä hiuspohjan hierontoja?
A Kyllä
B En

Voit vastata alla olevassa kommenttiosiossa tai lähettämällä sähköpostia toimitus@naiselo.fi -osoitteeseen.

Jos vastaat alla olevaan kommenttiosioon, lähetä myös postiosoitteesi meille sähköpostilla toimitus@naiselo.fi.

Jos vastaat sähköpostilla, liitä myös siihen postiosoitteesi. Tarvitsemme vastaukseesi mukaan koko nimesi ja postiosoitteesi.

Postiosoite tarvitaan, jotta palkinnot voidaan lähettää voittajille. Osoite- ja yhteystietoja ei käytetä mainontaan eikä markkinointiin.

Sini ja Kaisa

Kommentit
 1. 3

  Siru Schalin sanoo

  B, en. Vaikka onhan päätä ihanasti hierotti pesun yhteydessä, mutta en ole koskaan ottanut erikseen hierontaa.

 2. 9

  Eija Miettinen sanoo

  EN
  en valitettavasti ole älynnyt käyttää kampaamon hierontapalveluja. Nautin kyllä siitä että pesun aikana tehdään pieni päänahan hieronta.

 3. 14

  OutiS sanoo

  A.) Sain kampaajalta koehieronnan kun hän oli juuri tullut kursseilta. Oli kyllä aivan ihana kokemus, lähti jännityksiä ja oli rauhallinen olo jälkeenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *