Viikonloppuna herkuttelemaan Turkuun

Jos haluat syödä hyvin viikonloppuna, suunnista Turkuun. Siellä jatkuu kansainvälinen Food&Fun -ruokafestivaali vielä sunnuntaihin saakka.

Tapahtumassa on mukana 12 ravintolaa ja 7 cocktailbaaria, joissa vierailee ulkomaalaisia huippukokkeja ja baarimestareita. Vierailevat kokit ovat luoneet neljän ruokalajin menut saariston parhaista raaka-aineista. Baarimestarit ovat tehneet drinkkimenut, joissa näkyy heidän oma twistinsä.

Testasimme Kaisan kanssa eilen Ravintola Smörin menun. Smörissä vierailevana kokkina on norjalais-suomalainen Tony Martin. Hän työskentelee keittiömestarina Norjan Stavangerissa olevassa Renaa:matbarenissa.

Söimme alkuun lumirapua, sydänsalaattia ja ruohosipulia. Pääruokana oli suussa sulavan mureaa luomukaritsaa kahdella tavalla, härkäpapua ja krassia. Jälkiruokana maistui norjalainen vohveli ja lapin lakka. Maistuvaa ruokaa, kauniisti aseteltuna. Nam.

Food & Fun -festivaaliravintoloihin kannattaa varata paikka etukäteen, osa kattauksista on jo loppuunmyytyjä.

Mukana olevat ravintolat ja baarit löydät osoitteesta foodandfunfinland.fi

Jos jäät Turkuun yöksi, tapahtuman kumppanihotelleissa on yöpymistarjouksia. Katso lisää visitturku.fi -sivulta.

Sini

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *