Voita Davvi-luonnonkosmetiikkaa!

Luonnonkosmetiikan suosio on kasvussa. Joko sinä olet kokeillut tai käytät vakituisesti?

Kerro se meille ja osallistut kotimaisen Davvi-luonnonkosmetiikasarjan Natural Lift Restorative –kasvovoiteen ja Smoothing Eye –silmänympärysseerumin arvontaan.
Tuotteiden raaka-aineet ovat Lapin ja Suomen luonnosta, ja niillä on suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Lisäksi tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki.

Vastaa kysymyksiin:

A Miksi ostat tai et osta luonnonkosmetiikkaa?

B Vaikuttaako sertifikaatti ostopäätökseesi; miksi?

C Saako tuote tuoksua?

Vastaa 5.4.2016 mennessä joko blogin kommenttiosuudessa tai lähetä meille sähköpostia toimitus@naiselo.fi.

Yhden palkinnon arvo on 99,20 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Sini ja Kaisa

 

Kommentit
 1. 1

  Artzu sanoo

  Hei! En ole kuullut tuosta merkistä, mut olishan se upeeta jos onnetar suosisi ja pääsisin kokeilemaan 🙂
  A) ei ole eläinkokeita, eikä sisällä elimistölle epäterveellisä aineia
  B) ei vaikuta, koska en ole perehtynyt niiden myöntmisprosessiin eli en tiedä tarpeeksi asiasta
  C) saa tuoksua puhtaalle raaka-aineelle esim. kukat, hedelmät, yrtit

  Rentoa ja mukavaa pääsiäistä teille!

  • 1.1

   sanoo

   Hei Arzu
   Davvi-sarja on vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten ei ihme jos et ole vielä kuullut siitä.
   Toivotaan sinulle arpaonnea, jotta pääsisit kokeilemaan.
   Hyvää pääsiäistä

   Sini

  • 1.2

   Mirja Jankes sanoo

   Hei Artzu. Davvi lanseerattiin lokakuussa 2015, joten brändi on melko uusi. Löydät tuoteperheen kotisivuilta lisätietoa. Toivotaan onnea sinulle ihanaan arvontaan! http://www.davvibiocosmetics.com
   Aurinkoista kevään jatkoa.

 2. 2

  Heli Heinonen sanoo

  A) Käytän jonkin verran luonnokosmetiikkaa mutta mitenkään ehdoton en ole suuntaan enkä toiseen.
  B) Ei vaikuta
  C) Mieto tuoksu tai ei tuoksua ollenkaan.

 3. 3

  AP sanoo

  A) Olen alkanut ostaa yhä enemmän luonnonkosmetiikan tuotteita, koska koen, että niissä on enemmän lunnollisia, hoitavia ja vaikuttavia raaka-aineita silikonien tms sijaan.
  B) Ei vaikuta, koska en ole täysin selvillä asiasta
  C) Raaka-aineille saa tuoksua, mutta mieluiten kokonaan ilman tuoksua
  Davvi tuotteet ovat itselleni outoja, mielelläni kokeilisin

 4. 4

  Laila sanoo

  A. Ostan luonnonkosmetiikkaa silloin tällöin. Jos tuotteesta kuuluu hyviä kokemuksia, ne houkuttavat testaamaan. Joskus luonnonkosmetiikassa on paljon alkoholia, ne tuotteet jätän väliin, alkoholi kuivattaa ihoani.
  B. Sertifiointi takaa tietyn laadun, kannatan ehdottomasti.
  C. Tuotteet saavat tuoksua itseltään, marjojen ja hedelmien tuoksut ovat ihania.

  • 4.1

   sanoo

   Hei Laila. Hienoa kuulla että olet löytänyt myös luonnonkosmetiikan. Koitan vastata sinulle lyhyesti.Luonnonkosmetiikassa käytetään kasviperäisiä alkoholeja, esim. viljat, luonnonkasvit. Niitä käytetään säilyvyyden vuoksi, alkoholi auttaa myös aineiden imeytymiseen, koska ne liuottavat lipidejä ihon pinnalta. Alkoholia käytetään vähäisiä määriä, yleisesti kuivaihoinenkin voi käyttää tuotteita, jossa alkoholia on alle 15%. 30-40% alkoholi määrät soveltuvat normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sertifikaatti antaa kuluttajalle tietoa myös tuotteiden raaka-aineiden luonnonmukaisesta alkuperästä. Ihania hetkiä luonnonkosmetiikan parissa!

 5. 5

  Nelliina sanoo

  A) En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta se kiinnostaa, ei silikonia eikä eläinkokeita, siinä luonnonkosmetiikan valttikortit.
  B) Sertifikaatti laadun takeena on ehdoton plussa
  C) Saa tuoksua 🙂
  Davvi on uusi, mutta kiintoisa tuttavuus. Mieluusti mukaan arvontaan !

 6. 6

  Birgitta Anderson sanoo

  A) en ole kuullutkaan kyseisestä tuotteesta,enkä koskaan ole luonnonkosmetiikkaa edes kokeillut.
  B)Sertifikaatti takaa hyvän laadun
  C)ei saisi tuoksua,olen hajusteille aika allerginen

 7. 7

  sanoo

  Todella hyvä tuote aikuiselle naiselle. Löysin tuotteen kun tyttäreni pääsi työskentelemään yritykseen, joka markkinoin ja tuottaa ko. tuotteita. Kannattaa kokeilla!

 8. 8

  Miia sanoo

  1. Ostan osittain luonnonkosmetiikkaa, koska pidän sitä itselleni ja ympäristölle puhtaampana vaihtoehtona.
  2. Sertifikaatti on plussaa, mutta en ole ehdoton sen suhteen.
  3. Toivoisin, että tuoksua ei lisättäisi erikseen tuotteeseen. Raaka-aineiden tuoksu on ihan ok.

 9. 9

  Teija sanoo

  A) olen siirtymässä vähitellen luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän teollisia kemikaaleja sisältäviä tuotteita. Olen herkistynyt esim. teollisille hiusväreille ja tietyille hajusteille. Myös uutisoinnit kemikaalien vaaroista on saanut minut vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan. Olen kuullut Davvi kosmetiikasta, mutten ole kokeillut sitä.
  B) sertifikaatti vaikuttaa melko paljon ostospäätöksiini. Osaa tuotteita mainostetaan luonnonmukaisina, vaikka niissä saattaa olla vaarallisia kemikaaleja. Siksi pyrin löytämään 100% luonnonmukaisia tuotteita tai ainakin etsimään tietoa tuotteesta (inci listasta)ennen ostopäätöstä
  C) suosin vähätuoksuisia/tuoksuttomia tuotteita. Kuitenkin raaka-aineiden luonnolliset tuoksut ovat mielestäni sallittuja.

 10. 12

  Raija sanoo

  1.Kyllä olen kuullut ja olen kokeillutkin kasvovoidetta ja sopi oikein hyvin iholleni. 2.Sertifikaatti on laadun tae ja antaa varmuuden laadusta. 3. Saa tuoksua miedosti. Kiva olisi voittaa, käyttäisin mielelläni tuotteita 🙂

 11. 13

  Tuulianni Jussila sanoo

  A)Haluaisin ostaa enemmän. Kaipaan vinkkejä hyvistä tuotteista ja merkeistä.
  B)Sertifikaatin myöntämisperusteista pitäisi ottaa enemmän selvää että osaisin antaa sen vaikuttaa ostopäätökseeni..
  C)Ei saa tuoksua kemiallisilta hajusteilta joille olen yliherkkä, luonnon omat tuoksut käyvät <3

 12. 14

  mr sanoo

  A) Siirryin suosimaan luonnonkosmetiikkaa, koska kehoon kertyvä (synteettinen) kemikaalikuorma ja toistaiseksi tuntemattomat yhteisvaikutukset huolestuttavat. Nyt kun olen sen makuun päässyt, tuntuu normikosmetiikka suorastaan pahalta. Opiskelijabudjetilla pelatessani olen välillä haksahtanut kuopimaan hyllyn nurkkiin unohtuneita (selektiivisen) synteettisen kosmetiikan purnukoita ja jo niiden keinotekoinen, ennen mukamas niin ihana, tuoksu tökkii, puhumattakaan silikonisesta tuntumasta. Myös eettisyys on tärkeää.
  B) Sertifikaatti takaa toki laadun, mutta voi olla aika hintava sijoitus uudelle merkille. Siksi en ole täysin ehdoton sen suhteen, jos sisällysluettelosta ei vaan paljastu mitään vilunkia. Viherpesumerkit kierrän kaukaa.
  C) Minulla ei ole tuoksuyliherkkyyksiä enkä pane mietoja, luonnollisia tuoksuja pahakseni. Erillistä voimakasta hajustamista en kaipaa.

 13. 15

  salli sanoo

  A.ostan välillä luonnonkosmwtiikkaa. Tuo merkki on tuntematon.jotkut tavalliset tuotteet ärsyttää ihoa ja on niin hajustettuja. B.joo kannatan ilman muuta sertifikaattia tuotteissa . C.saa jonkin verran tuoksuakin mut ei mitään voimakasta. Osallistum mielelläni hienon tuotepaketin arvontaan.

 14. 16

  Sanna-Maria Wang sanoo

  Tuttu merkki mutta vielä ei ole ehtiny ostamaan.
  A) ostan pääasiassa kaiken luonnonkosmetiikkaan, koska haluan vähentää kemikaalikuormaani sekä keholleni että ympäristölle. Myös koostumukset ovat miellyttävämpiä, en tykkää silikonipinnasta.
  B) sertifikaatti auttaa, jos ei jaksa aina lukea incejä läpi, mutta jos olen varma tuotteen * puhtaudesta* ei se tarvi sertifikaattia.
  C) tuote saa tuoksua, kunhan ei ärsytä ihoa. Toki tuoksuttomatkin kelpaavat, mutta itselle tuoksut vaikuttavat mielialaan ja arjen luksuksen kokemiseen.

 15. 17

  sanoo

  Ostan jonkin verran luomukosmetiikkaa
  Sertifikaatti on osaltaan tärkeä juttu ja vaikuttaa päätöksiin, mutta ei mikään ehdoton.
  Miedot tuoksut on ihan ok.

 16. 18

  Riikka sanoo

  A) luonnonkosmetiikkaa satunnaisesti. On välillä haastavaa löytää itselle sopivaa ja omat kriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa, joten usein päädyn ostamaan tuttujen merkkien tuotteita, vaikkeivat ne olisikaan luonnonkosmetiikkaa. Ostaisin myös useammin, jos luonnonkosmetiikka olisi edullisempaa ja jos näytepakkauksia olisi enemmän tarjolla.

  B) Sertifikaatti varmasti vahvistaa päätöstäni ostaa joku tuote varsinkin, jos tuote vaikuttaa muutenkin hyvältä. Harvoin kuitenkaan etsimällä etsin löytyykö sertifikaatti.

  C) Kosmetiikka saa tuoksua miedosti, mutta myös tuoksuttomuus on hyvä asia.

 17. 19

  Suvisini sanoo

  Olisi ihana päästä kokeilemaan Davvia, olen sen perään ”kuolannut” jo pidempään 🙂

  A) Käytän pääasiallisesti luonnonkosmetiikkaa, koska ihoni ei tunnu sietävän ns. tavallista, ja koen luonnonmukaisten tuotteiden olevan paljon turvallisempaa ja parempaa myös luonnolle ja yleensä eläimille (eläinkokeet, elinalueiden häviäminen, kosmetiikan haitallisten ainesosien kertyminen luontoon). Uskon, että tietyillä sairauksilla on yhteyksiä kosmetiikkaan ja sen sisältämiin ainesosiin. Tuskin on ainakaan haittaa siitä, että ei käytä turhaan kosmetiikkaa, vaikka ihan metsässä olisinkin uskomuksieni kanssa.

  Paljon käytän myös elintarvikkeita ihonhoidossa (hunaja, jogurtti jne.), silloin voi olla ainakin melko varma, että ei saa iholleen mitään turhia lisäaineita tms. Aika vähän ostan muutenkaan kosmetiikkaa, niin sitten on vara satsata laadukkaaseen luomuun.

  B) Sertifikaatti on hyvä olla olemassa, mutta jos tuote vaikuttaa muuten hyvältä, selvitän vähän taustoja, koska ymmärtääkseni pienille firmoille voi sertifikaatti olla turhan kallis ja siksi joistain hyvistä tuotteista se voi puuttua. Haluan tukea etenkin pieniä yrityksiä ja käsityöläisiä.

  C ) Olen allergisoitunut synteettisille tuoksuille. Jos tuoksu on luonnonmukainen, niin saa tuoksua, mutta ei silloinkaan liikaa.

 18. 20

  Maria sanoo

  Ihana arvonta! <3
  a) Parempaa luonnolle ja eläimille, kotimaista suosin. Kaipaan kokemuksia hyvistä merkeistä, tämän avulla pääsisi testaamaan!
  b) Kuvittelisin, että vahvempi näyttö laadusta, mutta en tiedä onko näin.
  c) Jos tuoksu on mieleinen, mikä ettei.

 19. 21

  Mari Tiilikainen sanoo

  A. Ostan ja käytän luonnonkosmetiikkaa. Tärkein syy minulle on, ettei tuotteita ja raaka-aineita testata eläimillä. Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet ovat aitoa ravintoa iholle. Monella luonnonkosmetiikka-brändillä paistaa läpi aito intohimo, innostus ja kiinnostus sekä usko ja rakkaus tuotettansa kohtaan.
  B. Sertifikaatti ei ole välttämätön, mutta minulle se tarkoittaa, että joku muu on tehnyt laadun- ja arvojenvarmistusen minun puolesta.
  C. Aidot tuoksut saavat tuntua tuotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *