Varma kevään merkki: kukkia on saatava!

57699137-0C06-4A0F-97BD-F87009CEEDA8 (1)

Viime aikoina huomioni on kiinnittynyt eri kodeissa tai julkisissa tiloissa näkemiini ihaniin kukka-asetelmiin. Huomasin, että olen nappaillut puhelimeeni useamman kukkakuvan, jotka nyt ajattelin jakaa myös teille.

Itse tykkään kirkkaista väreistä varsinkin, kun ne on sommiteltu hienosti. En ole niinkään krumeluurien kimppujen ja kommervenkkien ystävä, vaikka ihailenkin suunnattomasti taitavien floristien työtä. Myös erivärisillä ruukuilla saa lisättyä yksinkertaisen ja yksivärisen viherkasvin viehättävyyttä.

Italiassa kukat maksavat 30% vähemmän kuin Suomessa ja esimerkiksi upeat tuoksuliljat toimivat omassa kodissani huoneenraikastajina. Raaskin ostaa niitä useammin, sillä yksi muhkea oksa maksaa torilla 2.50.

Orkideoita en ole koskaan onnistunut säilyttämään hengissä paria viikkoa kauempaa ja muutama kuukausi sitten lahjaksi saamani ruukkutulppaani on myös jo kuukahtanut eikä näe kevättä…

Ilahdutan itseäni siis leikkokukilla vaikka kohta Toscanan luonto alkaa olla siinä mallissa että pelloltakin saa kerättyä kauniin villikimpun erilaisia vapaana kasvavia kaunottaria.

Värikylläistä viikkoa kaikille,

Ella

kukat5

Luonto heräilee.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *